Untuk mendapatkan kesan turun berat badan yang lebih efektif dan cepat, cuba follow cara minum lemonex advance ini.

Lemonex Advance adalah dalam bentuk sachet. Dalam 1 botol mengandungi 30 sachets, setiap pagi anda perlu minum 1 sachet untuk 30 hari.

Waktu minum lemonex advance yang terbaik adalah pada waktu pagi. Sebelum anda mengambil sarapan pagi, bancuh 1 sachet lemonex advance ke dalam segelas air suam(200ml).

Minum dan selepas 15 minit, anda boleh mengambil sarapan pagi seperti biasa. Sebaiknya cuba Elakkan dari mengambil sarapan yang tinggi lemak.

Amalkan minum segelas lemonex advance selama 30 hari. Anda akan mula melihat perubahan seawal 3 hari, antaranya bangun pagi lebih CERGAS, anda akan dapat merasakan tubuh badan anda jadi lebih bertenaga.

Selepas 7 hari, anda akan merasakan badan jadi lebih ringan. Jika anda berkesempatan untuk timbang berat badan anda, anda akan dapati berat badan anda sudah berkurang antara 2kg hingga 3kg dalam masa 7 hari, bergantung pada badan masing - masing.

Rekomen untuk anda yang sibuk bekerja dan kurang masa untuk melakukan aktiviti senaman, cuba lemonex advance bagi membantu anda kuruskan badan. Harga Lemonex Advance pun tak lah mahal sanggat, berpatutan untuk penjagaan berat badan dan kesihatan anda.

Kalau STOP minum Lemonex Advance, berat naik semula tak?

Okay, kalau dah dapat berat ideal boleh stop. Lemonex Advance ni dia bantu cuci usus kita sekali. Biasa usus yang kotor boleh menyebabkan berat badan cepat naik. Kalau usus bersih berat susah nk naik, tapi kita mesti juga makan ikut waktu dan kurangkan makanan berminyak.

"Nak Tak.. Saya Tunjukkan Anda Satu Cara 7x Lebih Cepat Anda Boleh Kuruskan Badan & Miliki Kulit Yang Cerah Dalam Masa 30 Hari?"

NOTE : Keadah kuruskan badan ini khas untuk anda yang sibuk bekerja dan tidak ada masa untuk bersenam sahaja.

31 January, 2018

Kepada rakan²,

Cuba buka almari pakaian anda, di dalam tu ada banyak baju & seluar cantik² yang suatu ketika dulu anda bebas memilih pakaian kegemaran anda.

Hari ini... anda hanya mampu memandangnya sahaja kerana pakaian tersebut sudah tidak lagi muat untuk disarung ke badan anda.

Sedih kan?..  badan mangkin hari mangkin GEMUK!

Memang SEKSA Badan GEMUK Ni.. Dah lah Cepat Letih.. Nak Pilih Baju Cantik² Pun Susah, Kaki dan tumit selalu SAKIT, Paling teruk.. Rasa rendah diri sebab GEMUK ! ...

Orang Gemuk Kuat Berpeluh dan Badan Berbau, bayangkan anda sedang bekerja, rakan² kerja anda akan menjadi tidak selesa dengan keadaan anda yang berpeluh dan berbau kurang menyenangkan.

Cuba Cek, Anda Ada Tak Masalah Macam Ni?

  • Cepat Mengah & Letih
  • Dah Makan Banyak Tapi Masih Rasa Lapar
  • Selalu Rasa Dahaga
  • Badan Kuat Berpeluh Dan Berbau
  • Perut Buncit

Jika ada, anda sebenarnya sedang mengalami masalah berat badan berlebihan. Anda Perlu Risau Kerana Ini Petanda Anda Mudah Diserang Penyakit Kritikal!

Anda perlu cepat bertindak sebelum penyakit kritikal menyerang anda. Sudah banyak kajian membuktikan mereka yang GEMUK memang mudah didatangi penyakit berbahaya.

Mahukah anda Saya Tunjukkan Bagaimana Caranya Untuk Menurunkan Berat Badan 7x Lebih Cepat Daripada Biasa? ...

Bayangkan Perasaan Anda Setelah Barjaya Kurangkan Berat Badan:

  • Kawan dan keluarga puji sebab badan dah kurus
  • Badan rasa ringan dan bertenaga
  • Mudah bangun pagi dan tak mengantuk
  • Penampilan lebih menarik
  • Keyakinan diri meningkat

MEMPERKENALKAN..

Lemonex Advance 7x Lebih Cepat Kuruskan Badan + Cerahkan Kulit!

LEMONEX ADVANCE adalah minuman premix yang dicipta KHAS untuk menurunkan berat badan 7x lebih berkesan, mencerah & mencantikkan kulit! 

Selepas kejayaan Lemonex membantu beribu-ribu orang untuk menurunkan berat badan, kini keberkesanan Lemonex ditambah dengan  FORMULA TERBARU dari BOT HOLDINGS ini mampu memberikan kesan 7x lebih CEPAT lagi kepada anda yang ingin kuruskan badan!

  • Formula Lemonex Advance #1 - Minum Lemonex Advance 30 hari, berat badan akan menyusut 5kg hingga 10kg.
  • Formula Lemonex Advance #2 - Minum Lemonex Advance 30 hari, kulit jadi cerah dan gebu.
  • Formula Lemonex Advance #3 - Minum Lemonex Advance 30 hari, badan lebih bertenaga.

Cara Lemonex Advance 7x Lebih Cepat Kuruskan Badan & Cerahkan Kulit

Lemonex Advance bukan produk yang berbentuk pil pelangsing atau apa sahaja yang dikatakan sebagai ubat kurus. Sama sekali tidak.

Lemonex Advance adalah 100% minuman premix yang dihasilkan daripada gabungan grapefruit, lemon, asid sitrik, blackberry dan gula nano yang sememangnya kaya dengan vitamin C untuk mencerahkan kulit dan 7x lebih cepat menyingkirkan lemak dalam badan.

Kelima - lima bahan ini akan saling 'BEKERJA' dan memberikan kesan kesihatan yang terbaik dalam tubuh sebaik diambil secara berterusan setiap pagi sebelum bersarapan.

Bukan itu sahaja, kebaikan vitamin C dapat meningkatkan sistem imun badan manusia di samping kandungan serat dan air yang banyak dalam grapefruit sekaligus berupaya meningkatkan proses metabolisme dalam tubuh.

Apabila sistem metabolisme tubuh berfungsi dengan baik, ia membantu meningkatkan proses pembakaran lemak 7 kali lebih efektif , sekaligus usaha penurunan berat badan akan jadi lebih cepat , mudah dan kulit menjadi lebih cerah.

Cara Minum Lemonex Advance

Cara Minum Lemonex Advance Sangat Mudah, anda hanya perlu :

  • Bancuh 1 sachet Lemonex Advance ke dalam segelas air suam.
  • Minum Lemonex Advance 15 minit sebelum mengambil sarapan pagi.
  • Amalkan minum Lemonex Advance setiap pagi selama 30 hari.

Selain daripada fungsi utama untuk meningkatkan metabolisma badan, Lemonex Advance juga bertindak mencuci usus anda dari toksin dan kerak najis. Ia akan membantu melawaskan sistem pembuangan, dan memudahkan pembakaran lemak 7x lebih berkesan sekaligus mengurangkan perut buncit.

Masalah Gemuk Keturunan Dah Selesai!

Seperti yang anda tahu, gemuk disebabkan keturunan memang sukar untuk dikurangkan lemak yang sudah bertahun - tahun melekat pada anggota badan,

Tetapi.. dengan bantuan Lemonex Advance, mereka yang mengalami masalah gemuk disebabkan keturunan juga mampu untuk mendapatkan berat yang ideal dan hidup lebih sihat.

Kelebihan Lemonex Advance

  • Tak perlu berlapar
  • Tak wajib bersenam
  • Detox perut
  • Cepat mencairkan lemak
  • 7x lebih cepat turunkan berat badan
  • Tenaga bertambah
  • 7x lebih cepat kempiskan perut buncit
  • Kurangkan letih & lesu
  • Kurangkan selera makan
  • Bangun pagi lebih aktif
  • Tingkatkan metabolisma badan
  • Membaiki sel kulit yang rosak
  • Mencerahkan kulit

Lemonex Advance Memang Laju, 4 Hari Je Dah Turun 3KG!

Lemonex Advance adalah 100% minuman premix yang dihasilkan daripada gabungan grapefruit, lemon, asid sitrik, blackberry dan gula nano yang sememangnya sanggat aktif  7x lebih cepat menyingkirkan lemak dalam badan.

Dengan Lemonex Advance, anda tak perlu tunggu tempoh masa yang lama untuk melihat keasnnya. Cuba Lemonex Advance hari ini dan anda boleh melihat perubahan ketara seawal 4 hari.

Lemonex Advance Ni Memang Gilerr Laa.. Kempiskan Perut!

Lemonex Advance juga bertindak sebagai detox untuk mencuci usus anda dari toksin dan kerak najis. Ia akan membantu melawaskan sistem pembuangan, dan memudahkan sistem pembakaran lemak oleh badan anda.

Bayangkan hari hari kita makan processed food, makan pulak fast food, nasi goreng. Banyak bahan tak sihat masuk dalam usus.

Jadi usus tak dapat proses bahan bahan pelik ni !

Yang tak dapat diproses itulah ,sikit sikit lama lama jadi kerak. Bila dah toksin menyelaputi bahagian usus, itu yang proses pembuangan tak berkesan sepenuhnya. Bende ni berlaku hari hari, menyebabkan perut semakin 'sempit' dan membuncit.

Dengan amalkan minum Lemonex Advance, masalah perut buncit anda akan selesai.

Ni BONUS! Dah Kurus, Perut Dah Tak Buncit, Kulit Pun Jadi Cerah

Lepas berat badan susut, kulit akan jadi mengeleber!

Lemonex Advance mengandungi Blackberry diperkaya dengan vitamin C & E yang hebat untuk kulit. Blackberry membantu melindungi kulit dimana ia berfungsi sebagai antioksidan bagi memperbaiki struktur kolagen semula jadi kulit kita supaya tegang, nampak lebih muda, cerah dan bertenaga!

Apa Kata Mereka Lemonex Advance

Lemonex Advance 7x Lebih Cepat Berkesan

Ada Kencing Manis & Darah Tinggi Bagus Cuba Lemonex Advance

Anda tak teringin ke nak pakai semula baju cantik yang dah 10 tahun tersimpan dalam almari tuu..?

.. jika mereka boleh kurus dan cantik, anda juga pasti boleh!

Saya Berminat! Barapa Harga Lemonex Advance?

Harga Pasaran RM 189.00 / SEMENANJUNG
Harga Pasaran RM 199.00 / SABAH & SARAWAK 

TAPI!! Hari ni nak bagi HARGA PROMOSI pada anda.

Offer A 100% Risk-Free Money Back Guarantee

Lemonex telah berjaya membantu ribuan rakyat Malaysia keluar daripada masalah OBESITI. Oleh itu saya 100% yakin Lemonex Advance ini sanggat berkesan dan selamat diminum tanpa was - was.

Jika tiada penurunan berat badan walaupun 1kg dalam tempoh 30 hari, saya akan pulangkan semula wang anda tanpa banyak soal.

Berminat Dengan Lemonex Advance! Macam Mana Nak Order?

ONLINE ORDER

WHATSAPP ORDER

Risau Lemonex Advance Tak Sampai ke Rumah Anda?

Anda boleh dapatkan Lemonex Advance di www.lemonexadvance.org tanpa was-was kerana saya adalah peniaga online berdaftar dengan SSM dan berpengalaman lebih 10 tahun dalam perniagaan online.

Disclaimer : Apa yang saya nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar pengguna produk kuruskan badan Lemonex. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun saya tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.

Mahmud Roslan

010 3411 860

Copyright © 2018. Mahmud Roslan | DisclaimerPrivacy Policy | Tos

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.